ΙΡΙΔΟΛΟΓΙΑ

Η Ιριδολογία είναι μια επιστήμη που “γεννήθηκε” τον περασμένο αιώνα. Ρώσσοι επιστήμονες την τελειοποίησαν εφαρμόζοντας την “Ιριδοδιάγνωση μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή”, η οποία περιλαμβάνει μετά άλλων: Την Διάγνωση, την Φυσική Αντοχή και Προδιάθεση για νεοπλασίες.

Το πρόγραμμα της Ιριδοδιάγνωσης με Η/Υ χρησιμοποιείται από Ρώσους στρατιωτικούς ιατρούς για τον έλεγχο των αστροναυτών στο διαστημικό κέντρο ΚΟΜΕΤΑ, αλλά και για την εκλογή αρίστων αθλητών που προορίζονται για τις Ολυμπιάδες κ.α.

Η Ιροδολογία είναι ένα απλό, ανώδυνο και οικονομικό μέσο εξέτασης, που επιτρέπει στον ιατρό να ανακαλύπτει αδυναμίες – προδιαθέσεις ασθενειών, αρκετά χρόνια πριν από την κλινική εκδήλωσή τους.

Είναι η μοναδική μέθοδος που επιτρέπει να ορίσουμε τον βαθμό του stress. Πλεονέκτημά της είναι πως με μια απλή ματιά μπορούμε να έχουμε μια πανοραμική κατάσταση της υγείας ενός οργανισμού.

Στις ΗΠΑ η Ιριδολογία είναι πολύ διαδεδομένη. Στη Ιαπωνία αυτή η μέθοδος (Ιριδολογία) χρησιμοποιείται για προληπτική εξέταση στα σχολεία. Στην Ρωσία υπάρχει έδρα στο Πανεπιστήμιο, ενώ σε Γερμανία, Ελβετία και Σουηδία η Ιριδολογία αποτελεί άριστο βοήθημα για όλες τις ιατρικές ειδικότητες.

Η εξέταση της ίριδας μας επιτρέπει να κάνουμε προληπτική ιατρική, αφού τα ιριδολογικά σημεία προηγούνται των κλινικών συμπτωμάτων. Με τον ιριδολογικό έλεγχο αναζητούμε την κατάσταση της υγείας του ενός ανθρώπου, μέσω της ανάλυσης αλλοιώσεων της υφής αλλά και του χρώματος της ίριδας.

Η ίριδα είναι σαν ανοιχτό βιβλίο για τον ιριδολόγο ιατρό, αφού μέσω αυτής μπορεί να αντιληφθεί ασθένειες που πέρασε κάποιος ή ακόμα και κληρονομικές προδιαθέσεις. Αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι προβλέπει τις ασθένειες που πρόκειται να εκδηλωθούν, πριν αυτές εμφανίσουν κάποια συμπτώματα.

Η αξιοπιστία της Ιριδολογίας ως μέσο διάγνωσης, αλλά και πρόληψης είναι της τάξης του 85% (στοιχεία από στατιστική έρευνα Ρώσων επιστημόνων σε 800.000 περιπτώσεις.)